Mensen maken een bedrijf tot een succes! Een veelgehoorde uitspraak die bij weinigen onder ons weerstand op zal roepen. Maar om als organisatie vanuit dat inzicht te bouwen aan succes en resultaat in een organisatie waar mensen werken is bepaald geen sinecure.

Mensen zijn uniek. Zij bezitten van nature over vaardigheden, kwaliteiten en talenten die onder de juiste omstandigheden zichtbaar zijn en op een positieve manier voor mens en organisatie inzetbaar zijn. De praktijk wordt echter soms anders ervaren. Zo reageren mensen en hun omgeving anders op elkaar dan verwacht en gehoopt, weerstanden zijn voelbaar en er ontstaan belemmeringen die maar moeilijk te doorbreken lijken. Het risico is dat resultaten uitblijven, prestaties niet optimaal zijn, het positieve werkklimaat omslaat en het werkplezier verdwijnt.
Dit is mijn werkterrein. Ik help medewerkers, leidinggevenden en managers om tot resultaat te komen dat recht doet aan de mensen die dit resultaat moeten bereiken, alleen en in samenwerking met anderen. Ik combineer advies, training en coaching op basis van praktijkleren en praktijkervaren.

Niels