Ik Ben

Door inzicht te hebben in jouw eigen kunnen en daarin eigenheid te laten zien, zul je ervaren dat je met meer plezier beter kan presteren. Jouw eigenheid geeft kleur en maakt indruk. In de kwaliteit van jouw communicatie, jouw presentatiekracht of jouw invloed als leidinggevende.

Door organiserend en sturend te coachen in de praktijk help ik jou presteren op basis van inzicht en eigen ervaringen die je tijdens de coaching opdoet; in een setting waarbij je mag vallen en opstaan. Leer jezelf kennen door jezelf te zijn!

Ik Presteer

Om tot prestaties te komen in eigen werk en in het samenwerken met anderen zijn naast specifieke kennis en expertise ook vaardigheden en kwaliteiten vereist op het gebied van communiceren, regisseren, organiseren en samenwerken.

Ervaar je dat je telkens tegen dezelfde situaties en mensen aan blijft lopen en niet goed weet hoe patronen te doorbreken en anders te acteren. Ik help je inzicht te krijgen in eigen handelen en dat van jouw omgeving om van daaruit verandering te realiseren.

Ik Onderneem

Ondernemend zijn is een waardevolle kwaliteit! Als ondernemer  of in loondienst maakt daarbij geen verschil. Ondernemend gedrag levert een bijdrage aan groei en ontwikkeling en helpt daarmee het bedrijf vooruit. Jouw ervaring draagt bij aan ontwikkeling van kennis, innovatie en werkt stimulerend en uitdagend naar anderen.

IK richt zich op ‘ondernemend zijn’ door te observeren in de werkomgeving en gezamenlijk te zoeken naar verbetermogelijkheden.  Welke ideeën en mogelijkheden zijn er, welke stappen passen daar bij. En hoe geef je handen en voeten aan een vervolg op basis van regisseren en eigenaarschap tonen.